„Човекът Мойсей и монотеизма“ (Фройд) – семинар с Оливие Дувил

„Човекът Мойсей и монотеизма“ (Фройд) – семинар с Оливие Дувил

Дата/Час
28/09/2024
10:00 - 17:00

Местоположение
Софийски университет "Св. Климент Охридски"

Категория
Събития - български


Уважаеми колеги и съмишленици,
Каним Ви на първия семинар с френско участие за настоящата академична година, който ще се проведе на
28.09.2024 г., от 10.00 до 17.00 ч., в Зала 1 на Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“, както и онлайн, през платформата ЗУУМ.
Наш гост-лектор ще бъде  Оливие Дувил* (ЕА-Париж), който ще направи експозе на тема  „Човекът Мойсей и монотеизма“(Фройд).
Краен срок за регистрация: до 26.09.2024 г.
Такси за правоучастие:
– 20 лв. за членове на АБПП
– 60 лв. за външни участници
– безплатно за студенти и преподаватели от СУ, при присъствено участие
Напомняме, че записи от семинара няма да бъдат правени. Регистриралите се за онлайн участие ще получат информация за достъп до срещата в деня преди семинара на посочения от тях имейл. Напомняме също, че не изпращаме потвърдителен имейл при регистрацията. Изпращането на заявка за участие от Ваша страна и заплащането на таксата за правоучастие Ви дават право на достъп. Осигурен е превод от и на френски език.

*Френският психолог Оливие Дувил има над 20-годишна практика като психоаналитик. Работи в психиатрична болница, но има и преподавателска дейност. Автор е на специализирани публикации и е директор на списание по клинична психология. Образованието му и на антрополог го е отвеждало на места – малко далечни и доста екзотични, като Камбоджа, Китай, а също така и Западна Африка.

Афишът е дело на Влади Витанова.