Техническите текстове на Фройд: „Спомняне, възпроизвеждане и преработка“

Техническите текстове на Фройд: „Спомняне, възпроизвеждане и преработка“

Дата/Час
14/10/2023
10:00 - 12:00

Категория
5-те случая на Фройд


Уважаеми колеги,
За поредна година продължаваме работата си във вътрешния семинар „Петте случая на Фройд“, като през тази академична година ще спрем вниманието си върху т. нар. „технически текстове“ на Зигмунд Фройд. Темата е продължение на миналогодишния семинар „Основи на психоаналитичната клиника: Едип, идентификация, кастрация“.
 
На първата среща, която ще се проведе онлайн, през платформата ЗУУМ, на 14.10.2023 г., от 10:00 до 12:00 ч., ще разгледаме текста „Спомняне, възпроизвеждане и преработка“.
За да се включите в работата на семинара, е необходимо предварително да заявите участие, като попълните приложената регистрационна бланка.
 
Такси за правоучастие:
20 лв. за членове на АБПП;
60 лв. за външни участници
Краен срок за регистриране и заплащане на таксата (само по банков път): 12. 10. 2023 г.
 
На регистрираните и заплатили таксата участници ще изпратим информация за включване на посочения от тях имейл в деня преди семинара.
Напомняме, че записи от събитието няма да се правят. Регистрацията се счита за успешна, след попълването на регистрационната бланка; не се получава специален мейл за потвърждение – при успешна регистрация и заплащане на таксата за правоучастие в срок, регистрираният участник ще получи на пощата си писмо с линк към семинара (в деня, преди датата на самият семинар).
 
 
*Плакатът е дело на Лора Русева.