Представяне на картелите и работните групи

Представяне на картелите и работните групи

Дата/Час
17/06/2023
10:00 - 13:00

Местоположение
ул. "Солунска" 3

Категория
Вътрешни семинари


Уважаеми колеги,

На 17.06.2023 г. ще проведем вътрешен семинар „Представяне на картелите и работните групи“. Водещ на семинара ще бъде г-жа Милкана Лазарова. Часовете на провеждане са от 10.00 ч. до 13.00 ч. Семинарът е отворен само за членове на АБПП и е напълно безплатен.

По време на този вътрешен семинар ще обсъждаме работата на картелите и работните групи в АБПП, както и възникналите въпроси и предизвикателства пред работата ни.
Ще го проведем присъствено, в кабинета на ул. „Солунска“ 3, ет. 4., звънец на домофона – „Лазарови“, както и онлайн, през платформата ЗУУМ. Линкът ще бъде изпратен на регистрираните участници допълнително, на 16.06.2023 г., до края на работния ден.
За допълнителни въпроси и уточнения, моля да се свържете по имейл с г-жа Милкана Лазарова: milkana_lazarova@abv.bg
Напомняме, че няма да бъдат правени никакви записи от тази среща.
 
ПОКАНА
Теоретичното формиране е един неизменен и много важен компонент от формирането в психоанализа като цяло. Участието и работата в картели и работни групи представлява един работен формат-ядро на теоретичното формиране. От съществено значение за формирането е тази работа да намери своето изражение и да бъде споделена с колеги в рамките на една професионална среща.
 
Призоваваме Ви за участие и отправяме към Вас колегиална покана за предстоящия вътрешен семинар, на който ще дискутираме както текущата работа на картелите и работните групи, така и цялостно предизвикателствата пред нашето теоретично формиране и въпросите, които произтичат от аналитичните ни търсения.
 
С уважение,
Екипа на АБПП