Техниката на индивидуалната психоаналитична психодрама

Техниката на индивидуалната психоаналитична психодрама

Дата/Час
27/01/2013
10:00 - 17:00

Местоположение
Бул. Евлоги и Христо Георгиеви 39

Категория
Вътрешни семинари


Водещ Мадлен Русел.