Представяне на клинични случаи – част 1

Представяне на клинични случаи – част 1

Дата/Час
11/11/2023
10:00 - 13:00

Категория
Събития - български


Уважаеми колеги,
На  11.11. 2023 г., от 10:00 ч. ще се състои Вътрешен семинар „Представяне на клинични случаи“ – 1 част, с водещ д-р Александър Петров. Семинарът ще се проведе само в онлайн формат, в Зуум. Линкът за достъп ще бъде изпратен до всички пълноправни и асоциирани членове на АБПП.
Заявките за представяне на клинични случаи се подават директно на мейла на д-р Петров (до 10.11.2023г.) : p05691petrov@gmail.com
Напомняме, че семинарът е безплатен и отворен само за пълноправни и асоциирани членове на АБПП, както и че записи от семинара в никакъв случай не се допускат.
 
Покана от водещия:
Здравейте колеги,

Предстои поредният семинар, касаещ работата ни с анализанти, видяна през перспективата на собствения ни опит. Още веднъж следва да се направи разлика на  този “поглед”, от “погледа” на една супервизия. Още повече, че навлизайки в повторението на една ситуация, каквато е и ситуацията на този семинар, имаме шанса, макар и на едно друго ниво, да намерим и разликата съпътстваща повторенията ни, подобно на текста на една анализа. Форматът на работа остава този, подобен на екипния, но все пак с уговорката, че целта не е екипа. По-скоро нашите индивидуални запитвания към анализата през перспективата на собствената ни работа с анализанти. Всеки, който има предварително мислен казус, нека да изпрати кратък текст, като в същото време и да посочи ключови понятия, или текстове към които се реферира казуса. Семинарът ще се проведе  изцяло в Зуум.

 

д-р Петров