„Масова психология и анализ на Аз-а“ (Фройд) – клиничен семинар с Оливие Дувил

„Масова психология и анализ на Аз-а“ (Фройд) – клиничен семинар с Оливие Дувил

Дата/Час
30/09/2023
10:00 - 17:00

Местоположение
Зала „Проджектлаб“

Категория
Събития - български


Уважаеми колеги,

Каним Ви на първото събитие от нашата програма за новата академична 2023-2024 година – клиничния семинар с френския психоаналитик Оливие Дювил на тема „Масова психология и анализ на Аз-а“ по едноименното есе на Фройд.

Събитието ще се проведе  в“хибриден“ формат – в „Проджект лаб“, гр. София, ул. „Мария Луиза“ №58, ет. 3, и онлайн (през Zoom).  За участие в семинара е необходимо да направите предварителна регистрация от бутона по-долу. Регистриралите се за онлайн участие ще получат информацията за достъп на посочения от тях имейл в деня преди семинара. Напомняме на участниците, че записи от събитието няма да бъдат правени.
 
Такси за правоучастие:
 
– 20 лв. за членове на АБПП;
– 60 лв. за външни участници.
 
Краен срок за регистрация: 28. септември 2023 г.
 

Френският психолог Оливие Дувил има над 20-годишна практика като психоаналитик. Работи в психиатрична болница, но има и преподавателска дейност. Автор е на специализирани публикации и е директор на списание по клинична психология. Образованието му и на антрополог го е отвеждало на места – малко далечни и доста екзотични, като Камбоджа, Китай, а също така – и Западна Африка. 

 
 
 
*Плакатът е дело на Лора Русева.