Клиничен семинар с д-р Ушанг Гилиарди (Espace Analytique – Paris) на тема „Соматозите“

Клиничен семинар с д-р Ушанг Гилиарди (Espace Analytique – Paris) на тема „Соматозите“

Дата/Час
22/06/2024
10:00 - 17:00

Местоположение
Софийски университет "Св. Климент Охридски"

Категория
Събития - български


Уважаеми колеги,
Каним Ви на клиничен семинар с д-р Ушанг Гилиарди* на тема „Соматозите“, на 22.06.2024 г., от 10.00 до 17.00 ч. Семинарът ще се проведе в Нова конферентна зала на Ректората на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“, Северно крило, етаж 2. и онлайн през платформата ЗУУМ.

Срок за регистрация и заплащане на таксата за правоучастие: до 20.06.2024 г.

Такси за правоучастие:

– 20 лв. за членове на АБПП;
– 60 лв. за външни участници;
– безплатно за студенти и преподаватели от СУ, при присъствено участие.

Записи от семинара няма да бъдат правени. Регистриралите се за онлайн участие ще получат информация за достъп до срещата в деня преди семинара на посочения от тях имейл. Напомняме, че не изпращаме потвърждаващ имейл при регистрацията. Изпращането на заявка за участие от Ваша страна и заплащането на таксата за правоучастие Ви дават право на достъп. Осигурен е превод от и на френски език.

*д-р Ушанг Гилиарди е парижки психоаналитик и психиатър, председател на Асоциацията за психоанализа и медицина, член на Eспас Аналитик и член на Националната академия по хирургия. Съставител и автор на книги и статии, сред които „Психоанализа и медицина, между тялото и езика“, изд. Ерес, 2022 г.; „Вие казахте наслада?“ изд. Ерес, 2019 г.; „Двадесет години на аналитични клинични представяния или аналитични клинични срещи пред свидетели“ в сп. „Figures de la psychanalyse“, 2019/2 (n° 38); „Какво е тялото в психоанализата?“ (2013 г.); „Анорексичният, лекарят и психоаналитикът“ (2010 г.) и др.


Афишът е дело на Влади Витанова.

За Ваше улеснение прилагаме схема с местоположенито на Нова конферентна зала: